30 mars 2023

Nej, jag är inte duktig för att jag tränar

Varför är det en norm att inte träna och om man tränar mycket så ses det som lite konstigt och udda? För mig blir det fyra pass löpning i veckan. Ibland mindre men aldrig mer är fyra. Ibland slänger jag in två pass på en och samma dag men det är inte det vanliga.
Jag vet inte hur många gånger jag fått höra ”oj vad duktig du är”. Men jag tycker inte att jag är duktig. Kan vi inte bara ta bort det ordet när det kommer till träning? Jag tränar för att jag älskar det och för att jag mår bra av det. Jag mår bra av att pressa mina gränser och utmana. Hur ska man annars utvecklas? 
Jag vill inte ses som duktig utan jag vill att människor ska bli inspirerad att också vilja göra något för sin hälsa.  Sanningen är ju att tar man inte hand om sig själv måste man förr eller senare ha tid för sjukdom istället. Valen man gör idag påverkar måendet i framtiden.  

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nej, jag är inte duktig för att jag tränar

    1. Fast man måste inte träna som jag gör och jag tycker heller inte alltid att det är roligt att träna. Vissa pass vill jag bara strunta i. Jag skrev ett till inlägg som handlar om att vardagsmotionen också räknas.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: