31 mars 2023

Smoothie med jordnötssmör

Att jag inte tänkt på det men jordnötssmör i en smoothie är ju verkligen supergott. Jag köper alltid ICA´s ekologiska jordnötssmör och i den är det bara jordnötter och inga tillsatser. Konsistensen på smöret kan därför kännas ganska torrt. Men i en smoothie ihop med banan, mango och jordgubbar och en liten skvätt vatten så känns inte det utan bara den goda smaken från nötterna. Riiktigt bra ju!
Idag är det dags för ett träningspass igen. Igår fick kroppen vila efter söndagens långpass och det var välbehövligt. Jag är mest sugen på att springa en mil i bekvämt tempo. Det är 11 grader ute så det blir en skön löprunda. Vi hörs senare!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Smoothie med jordnötssmör

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: