Hur mysigt är det inte att tända ljus och dricka en mugg te. Perfekt start på den här onsdagen. Idag står det personalmöte och jobb på schemat.
Häromdagen fick jag en sådan fin kommentar av en kollega. Hon vet egentligen inte särskilt mycket om mig men vissa saker har hon räknat ut. Hon sa flera saker som jag tänkt på men särskilt en sak stod ut.  ”Du är värd så mycket mer än du tror” och det var så fint sagt. Varje gång jag tänker på det så blir jag alldeles rörd. Det villl jag också skicka med till dig som läser och kanske brottas med känslor av att inte vara bra nog.
Du är värd mer än du tror!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Mysigt 🙂

  2. avatar

    Ohh det var fint sagt, så snällt

  3. avatar

    Fint <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: