31 mars 2023

Torsdag

Vilken vacker morgon! Jag är verkligen beroende av vädret så när det är så här vackert ute blir jag så lycklig. Det krävs inte mycket, hehe. Dagens planer är pilatesplugg, springa ett tempopass och så ska jag jobba. Vad ska ni göra idag?
Till frukost idag gjorde jag en smoothie på naturell kvarg, avokado, banan, mango och ananas och med massor av topping. Det är toppingen som gör grejen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Torsdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: