Helgen gick i rasande fart och jag tycker knappt jag har hunnit med innan det var dags att åka till jobbet ikväll igen. Måndagen har varit mötenas dag och kvällen spenderades på jobbet med P. Det var en väldigt bra kväll.
Här var vi och dömde. Jag gillar mest att döma på konstgräs men en riktigt fin gräsmatta att springa på är verkligen inte dumt. Min premiär i damer division ett är nu gjord och det var riktigt roligt. Lite ovant dock, är mest van vid herrfotboll.
Teamet på lördagens match. Några förbättringspunkter såklart men i sin helhet helt okej.
En lördagskvällspromenad med Sofia. Prata Kanallöp och andra roligheter.
 Dagens frukost: smoothie med proteinpulver och det som jag inte kan få nog av just nu: nötter och frön. Det och bananchips! Så gott! Men det ska vara bananchipsen som finns bland naturgodiset. De andra är för osötade.
Gick ut i skogen idag och blåste i nya pipan. Det svåra är att få till bra signaler när man springer samtidigt och jag vet inte riktigt vad som hänt med mina signaler. De har blivit lite ”mjäkiga”. Bara att ge sig ut och öva med andra ord… Det spelar ingen roll hur rätt min bedömning är om jag inte lyckas sälja in det med både pipa och kroppsspråk.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fascinerande att man även måste träna på att blåsa i visselpipa. Det hade jag inte tänkt på innan.

  1. avatar
   säger:

   Det är framförallt att blåsa och springa samtidigt som jag behöver jobba på.

 2. avatar
  säger:

  Åh vilken god frukost! 😃

  1. avatar
   säger:

   Den var verkligen jättegod.

 3. avatar

  Låter som en kanonfin helg! 🙂

  1. avatar
   säger:

   Det var en riktigt härlig helg!!

 4. avatar
  säger:

  Så härlig helg ni haft och gott det ser ut

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: