Idag är det dags! Jag har lite ågren just nu och funderar över vad jag gett mig in i och varför jag över huvudet taget ska göra en sån här grej. Samtidigt ska det bli kul. Det här loppet har jag velat springa i flera år men det har alltid krockat med fotbollsmatcher. I år har jag prioriterat tvärtom.

Väderleksrapporten lovar halvklart och runt tio grader. Det låter helt perfekt enligt mig. Jag gillar verkligen inte att springa när det är för varmt.
Angående formen så tänker jag att jag inte ska stressa upp mig över att det blivit några färre långpass än vad jag tänkt mig. Det är bara att springa och behöver jag stanna och gå så är det inte hela världen. Men i mål ska jag!
En stor frukost är intagen. Aloe vera, gröt, smoothie och ägg. Egentligen behöver jag kanske ta en macka också men jag blev proppmätt redan av gröten. Jag blandar alltid i chiafrön i gröten för extra mättnad.

 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Lycka till!

  1. avatar
   säger:

   Tack! Det gick riktigt bra. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: