Hur fint är det inte med pioner? Jag vill verkligen ha en buske i min trädgård. Den här buketten stod på jobbet häromdagen och var riktigt ögongodis.
Godmorgon! Jag har sovit så skönt de senaste två nätterna. I förrgår installerades ett inbrottslarm där det även ingår brandlarm som är direktkopplat och ett trygghetslarm. Vilken trygghet det är att ingen kan ta sig in utan att larmet går. Särskilt tryggt är det när Rickard jobbar natt.

Vad skönt det är med tre dagars ledighet. Helgen är fullspäckad. Samuel ska på parkourläger, Alexander ska på kalas*2 och Ida ska på kalas. Lägg till att mamman ska åka till Nyköping och döma fotboll. Vad ska du göra i helgen?

 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tre dagars ledigt låter hur gött som helst!Jag är glad över 2. 🙂 Eller 1,5 för det blir lite jobb på söndag em. Resten blir städa, tvätta, slöa och träna. :.-) Trevlig helg!

 2. avatar

  Åh vad fina! Trevlig helg:)

 3. avatar

  Ohh så fina de är, trevlig fredag till er

 4. avatar

  Fantastiskt vackra blommor!
  Låter som att ni har en fullspäckad helg framför er. Önskar er en trevlig helg. Kram

 5. avatar

  Åh,så vackra Pioner 🌸 …

  1. avatar
   säger:

   Ja visst är de vackra! Blir så glad över dem.

 6. avatar

  God morgon!
  ha en bra fredag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: