Igår sprang jag upp till stationen (1kilometer dit) där jag mötte upp Rickard för ett pass explosivitet. Det skulle vara intressant att veta hur snabbt jag springer 1 kilometer när det är det enda jag ska springa. Det gick fort upp tlll station. I passet var det fokus på explosivitet.
– Jämfotahopp uppför trappen, två steg i taget. När jag tyckte att jag hoppat steg så hade jag inte ens gjort hälften så det blev lite bygga pannben också.
– Springa så fort jag kan uppför
– Hoppa på ett ben uppför trappen
– Springa så fort jag kan nerför den långa backen för att få in ett högre tempo i kroppen.
– Nedvarvning genom att jogga hem igen.
Det var ett roligt och lite annorlunda pass men precis det jag behöver. Jag har uthålligheten, nu är det bara det andra som ska in också.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt

 2. avatar
  säger:

  Härligt pass 🙂
  Svar: Den var riktigt god också 🙂 Kommer ätas flera gånger i sommar!

 3. avatar
  säger:

  Åh så duktig du är som motionerar så!<3

 4. avatar
  säger:

  Grymt! Alltid roligt att köra helt annorlunda mot man är van vid 🙂 Träningsvärken brukar komma som ett brev på posten då också 😉

  1. avatar
   säger:

   Jag har turen att sällan få träningsvärk. 🙂

 5. avatar
  säger:

  Oj vilket grymt pass och jag skulle nog ramla och slå ihjäl mig om jag hoppade på ett ben uppför trappan! 😀 Kramis

  1. avatar
   säger:

   Haha, ja det kräver ju lite balans.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: