Det godaste just nu: bananchips, nötter och mandel. Jag äter hellre det här än godis.
Lek och bus på badet. Jag halvdoppade mig då Ida ville lära sig simma. Svårt dock när jag inte kunde kliva i helt. Så här tidigt har jag nog aldrig varit i badet. Jag brukar vänta minst till juni. Det var riktigt skönt i vattnet.
Jag och två domarkollegor åkte ut till ett naturskönt område utanför Norrköping. Men gissa om jag blev nervös när jag såg hur det såg ut vid sidan av planen där jag skulle springa. Det såg precis ut som att det var ett djupt dike precis vid linjen. Jag skojade med mina kollegor och sa det att försvinner jag så har jag trillat ner. Som tur var så var det inte så illa som det såg ut att vara. Vi gjorde en riktigt bra match tillsammans så det var kul! Jag sprang där på sidan och bara njöt av det vackra vädret, fotbollen och idyllen. Underbart!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härlig dag! Livskvalite! Men utebad har väl i princip alltid samma temperatur oavsett? 🙂

  1. avatar
   säger:

   Ja, men jag är en sån här person som tycker att det ska vara sisådär 30 grader minst för att jag ska tycka att det är skönt att bada. 🙂

 2. avatar

  Så härligt att bada 🙂

  1. avatar
   säger:

   Det var härligt men kallt. 🙂

 3. avatar

  Ser underbart ut

 4. avatar

  Ser ut som en bra dag 🙂

 5. avatar
  säger:

  Åh, så mysigt! 🙂 And agree, en skål nötter är lycka, haha 😉
  sv: Jaa, det är radikalt skillnad! Vissa mer än andra. Jaa, det ÄR verkligen svårt. Jag som tidigare ätstörd är väldigt noggrann med att vara avslappnad när det gäller kost, så jag vill inte bli alltför fokuserad på att inte äta ditten eller datten heller. Allt hade helt enkelt varit lättare om man inte använde skitämnen i maten från första början 🙂

 6. avatar
  säger:

  Åh vad härligt ni har haft det och ha en fin dag! <3 Kramis

 7. avatar

  Åh, såg ju hur härligt ut som helst! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: