– Hur mycket tror du att man lär känna någon genom en blogg? Jag har följt många bloggar i säkert tio år men det betyder inte att jag känner personerna bakom bloggen. Jag har ingen aning om hur de egentligen är. Jag vet bara det som de väljer att dela med sig av. Bloggar visar långt i från hela sanningen.
– Varför är det så ”fel” att vara annorlunda? Att våga bryta mot normen ses inte alltid med snälla ögon. Jag önskar att alla hade modet att vara den de är utan att känna behovet av att ändra på sig.
Ja det var bara några saker jag funderat över. Hoppas du får en härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: