Vi var hos vänner ikväll, jag, Rickard och barnen. Det grillades korv och vi hade en supermysig kväll tillsammans. Det var så fint att se hur Samuel satt och läste en pixibok för de mindre barnen. En sak hände dock som kändes som ett knivhugg rakt i hjärtat. (Inget med barnen) Jag blev så ledsen! Men det vill jag inte fokusera på. Istället tänker jag lista några punkter som jag blir lycklig över.
– Att jag och Rickard är så tighta. Vi är verkligen ett superteam!
– Att vi har så fina barn!
– Bästa familjen, vänner och kollegor.
– Snart sommarlov och massor med tid med familjen.
– Samuels talang för pianospel.
– Att Alexander fick höra mycket positivit på utvecklingssamtalet i veckan.
– Att Ida har lärt sig cykla.
– Pionerna som blommar i trädgården.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Oh så underbart, så rar bild

 2. avatar

  Åh,Underbart ❤️ …
  Ha en fin dag!

 3. avatar
  säger:

  Jag tror det är väldigt bra att göra som du gjorde här. Lista det som gör en glad och det man mår bra över, när något jobbigt som gör en ledsen händer. Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: