Vilken dag det har varit! Jag känner mig upp och nervänd hela jag. Efter halvmarathon-trött såklart men det känns förvånansvärt bra i kroppen. Får se om jag säger samma sak imorgon. Träningsvärken brukar alltid vara som värst 48 timmar efter fysisk aktivit.
Men nu till något roligare. Blusen ovan hittade jag när jag letade fram sommarkläderna och min  skänkabortkläder-påse. Kände att jag ville kolla ordentligt vad som egentligen finns i gömmorna och gissa om jag blev glad när jag hittade den här blusen. Nu är jag väldigt glad åt att den inte åkt ut i någon städiver. Jag gillar att den är så lös och ledig. Har du haft en bra dag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Galen dag mestadels!
    Men nu kryper jag till kojs! Ny dag imorrn!
    Kram Jenny

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: