Idag när jag tittade ut genom fönstret såg jag att det snöar. Årets första snö brukar aldrig stanna och säkert inte

den här gången heller då det är strax över nollan. Ikväll lär snön säkert vara borta. Det är en trött tjej som sitter här. Jag var ute igår kväll och dömde fotboll och efter en sådan kväll är det svårt att somna. Jag läste lite och till slut somnade jag. Vet dock inte riktigt hur jag ska orka med den här dagen då jag har en delad tur och slutar först åtta ikväll. Det blir till att sova på rasten.

 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh! Längtar tills det är vår tur med snö. Än så länge bara reeegn…

  2. avatar

    Fy vad hemskt snö, jag har klarat mig så långt, men det kommer väl. Fast hos mig bara slask efter nån snödag. ja du delad tur ett jäkligt påhitt, min kära fru har delad tur imorgon, start 7 till 11, sk. ledig mellan 11-16, går av 21. Skulle förbjudas, men faxcket är ju i handen på arbetsgivarna så de så???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: