Jag kom precis hem från jobbet och ska alldeles strax åka iväg till Norrköping för att observera en pilatesklass. Jag kände bara att jag lite snabbt måste uppdatera bloggen. Jag satt i bilen på väg hem från jobbet och funderade över hur allt den här hösten bara har lossnat och hur nära jag var på att ge upp ett tag. Som från ingenstans kom jag då att tänka på det här videoklippet. Det är ett klipp som jag tittade mycket på när jag ville bli inspirerad och peppa mig själv då när jag jobbade med Forever som mest aktivt. Jag jobbar inte aktivt med Forever just nu men klippet är fortfarande högst aktuellt. Det handlar om att våga följa drömmar och att inte ge upp hur tungt det än känns. Att våga gå på det man tror på och inte bry sig om vad andra tycker och tänker. Sanningen är ju den att vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra. Det var en tjej som heter Jenniefer som sa det till mig och ett gäng andra personer och det har jag tagit fasta på. Det är så sant! Min poäng är att inte ge upp hur mycket uppförsbacke du än jobar i. Stå fast vid det du tror på.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken fin video och väldigt tänkvärt inlägg. Det är så enkelt ändå, att man ska göra det man själv vill och drömmer om, men så svårt på samma gång.

 2. avatar

  Precis så! jag påminner mig ofta också om att inget varar för evigt. Inte ens eländet. 😉

 3. avatar

  Fint och tänkvärt inlägg! ♥ Gillade verkligen videoklippet, så klokt och inspirerande på samma gång.

 4. avatar

  Vilka kloka ord. "Sanningen är ju den att vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra. " Visst är det så. De orden tar jag med mig under dagen. Kramis på dig /Kamilla

  1. avatar

   Det är ett citat jag ofta tar till när jag tänker en massa negativa tankar om mig själv. Effektivt sätt att ta bort udden av det negativa. 🙂 Kramar

 5. avatar

  Vilken fin video och tänkvärd

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: