Jag gick och la mig tidigt och somnade men sedan vaknade jag och kunde inte somna om. Jag känner mig helt speedad och uppe i varv fortfarande efter mina två dagar i Stockholm. Min tid på morgonen är så pass viktig för mig att jag ändå ville kliva upp tidigt. Så här sitter jag nu i skenet av levande ljus och ska alldeles strax förbereda mitt program för kvällens klass. Idag är det inte fullbokat men det gör ingenting. Fortfarande är det väldigt många personer som är intresserad och vill träna. Åh, vad jag hoppas på en fortsättning sedan när nästa termins schema ska läggas.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  såå mysigt med tända ljus! 🙂

  1. avatar

   Hur mysigt som helst. Jag har tända ljus varje dag. 🙂

 2. avatar

  Skönt med en lugn och kvalitativ morgon 🙂

  1. avatar

   Jag älskar såna här mornar. Hellre det än lugna kvällar. Det är inte samma sak för mig. 🙂

 3. avatar

  Brukar också vara så där när jag varit borta, att jag somnar tidigt men vaknar tidigt som följd också :).
  Härligt det låter med ljuset, verkligen en härlig känsla :).
  La precis till din blogg på bloglovin förresten :).

 4. avatar

  Vad mysigt med ljus!

 5. avatar

  Så känner jag med, min morgonstund är så viktig för mig att jag hellre går upp 30 min tidigare för att få den, istället för att sova 30 min extra. Jag vet att de där 30 minuterna extra i sovtid inte gör så mkt, möjligen då för det mentala, men inte för min fysiska trötthet. Morgonstunden däremot, den skänker både mening, kvalité och mindulness till mitt liv <3

  1. avatar

   Exakt så är jag med! Ingen rör mina morgnar. Nä men skämt åsido, det är så skönt att få vara en stund själv innan resten av världen vaknar. 🙂

 6. avatar

  Mysigt 🙂

 7. avatar

  Tack för din kommentar. Filmen visades 1989 på SVT och igår hade jag sådan tur att när jag gick in på Youtube hade någon laddat ner hela dokumentären. Om du ser på den ska du få höra vacker musik i filmen. När jag besökte Gallejaur i somras så kändes det som att tiden stod stilla, vi ville inte åka därifrån. Kan verkligen rekommendera att åka dit. Gå in på systrarna i Gallejaur och titta efter en film på 42 minuter på Youtube.

 8. avatar

  jag tycker det är superskönt att kliva upp tidigt och bara njuta av morgonen och att man har hela dagen framför sig 🙂

  1. avatar

   Ja exakt!

 9. avatar
  säger:

  Roligt, håller tummarna för att du kan fortsätta!

  1. avatar

   Tack för tummarna. Det blir en fortsättning. 🙂

 10. avatar

  Va mysigt 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: