5 december 2023

En tomte och årets adventsljusstake

Säg hej till min nya tomte. Hon heter Sofia (inte mitt påhitt) och finns på Rusta. Hon sitter väldigt bra där på min polkagrisburk som jag fortfarande inte nallat något av. Det trodde jag aldrig, hehe. Lyktan har Ida gjort på förskolan och det var givet att den skulle stå här på bordet. När ljuset är tänt vill säga, annars vill Idisen ha lyktan i sitt rum. Såklart!
Vi har varit iväg på ett möte med ett av barnen morgonen och därefter åkte jag och Rickard iväg till stan. Det blev ett besök på Rusta och så hjälpte vi Rickards pappa med att sätta upp en hylla. Förra gången vi gjorde det använde vi vattenpass och då blev det galet snett. Konstigt nog. Idag använde vi ögonmått och det nästintill perfekt. Därefter åkte vi vidare till Maxi för veckans storhandling och så hämtade jag Ida på skolan. Hon brukar vilja gå hem själv men igår och idag ville hon inte det. 
I flera år har jag velat ha en kubljusstake och idag slog jag till. Jag vill alltid ha en ny adventsljusstake varje år. Inte förra året, då hade jag samma som året innan. Med ny menar jag inte en helt ny ljusstake utan mer olika varianter på samma ljusstake. Jag tänkte att clementiner får vara dekoration tills vidare. Det är egentligen bara fantasin som sätter begränsningarna på vad man kan stoppa i den. Det slog mig nu att jag förra året köpte ett luciatåg och så hade jag ett par ljuslyktor som ser ut som hus. De ska jag stoppa i kuben så fort jullådorna har plockats fram från förrådet.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En tomte och årets adventsljusstake

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: