Tidigare i veckan var morgonhimmeln så otroligt vacker. Rosafärgad himmel och så frost på taken, buskar och gräs var bara så makalöst vackert!
Hej mina vänner! Jag tänkte att jag skulle uppdatera om dagen innan jag sätter mig med det sista inför passet imorgon. Den här lördagen har gått i rasande fart. Vi har varit på stan hela familjen och köpt sista presenten till Ida imorgon och några julklappar till pojkarna. Det känns som att vi är ganska sena med det jämfört med hur det varit tidigare år. Det köptes med takeaway till hela familjen som vi mumsade i oss och därefter var det dags att åka iväg på årsmöte med domarklubben. I år blev jag invald i valberedningen och det känns kul.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: