Jag håller på med ett experiment just nu. Sparar vi något på att en av oss pendlar till jobbet? Så både igår och idag har jag tagit pendeln istället för att ta bilen. 15 mil är insparade på bilen och jag räknade ut att på två dagar har jag gått 16 kilometer utöver det som jag rör mig på jobbet. Det känns kan jag säga och jag funderar lite över när kroppen vant sig vid att inte kunna förflytta sig på enklast sätt…. Det jobbiga tycker jag är att det tar längre tid att ta sig från punkt a till b och så har jag fler tider att passa utöver jobbtiderna. Men det är värt det i slutändan om det faktiskt blir en ekonomisk vinst.

Igår var jag på pilates hos Linnea och vi gick igenom två övningar specifikt. Jag litade iskallt på att jag skulle  hitta tillbaka till tågstationen efter passet men det gjorde jag inte så det blev lite extra snurr i Norrköping. Bortsett från att det regnade så gjorde det absolut ingenting, Norrköping är en väldans trevlig stad.
Ikväll är det julfest på Idas skola. Undrar om det blir lika stelt som det brukar vara på såna här tillställningar. Ida ska sjunga tillsammans med sin klass men hon har inte berättat vad de ska sjunga. ”Inte bjällerklang iallafall” sa Ida.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  det är ju vardagsrörelsen som i slutändan blir den stora basen av hälsosam rörelse för kroppen – så alla sådana där trix är ju väldigt bra!

 2. avatar

  Vilket bra och härligt experiment 🙂

 3. avatar

  Vilken fin stadsbild.

 4. avatar

  Kul att testa nya saker. Känns alltid bra när man kan spara in på något som man gör nästan varje dag. En vinst för miljön också☺️🌱

 5. avatar

  Härligt :). Låter som du verkligen får motion av saken. Jag började gå hem från jobbet i höstas men tröttnade vid regnigt väder, lika nu med snöfall. Men är det uppehåll går jag gärna :D.

 6. avatar
  säger:

  Spännande experiment!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: