30 mars 2023

Fredagskänslan

Jag startar dagen med att somna om när klockan ringde och sedan värma mitt tevatten och glömma själva teet. Nu skulle jag kunna tänka ”oh, nej, kommer det bli en sååånnn dag”. Men det gör jag inte för jag känner mig så väldans glad! På mitt pass på söndag finns det 25 platser och 24 av dem är bokade. Jag intalade mig för att inte bli besviken att det kommer väl sisådär fyra personer varav tre är mina vänner. Typ så.
Ja du, ibland går det bra…. 🙂
Jag har en lång dag på jobbet framför mig. Jag jobbar ända till fyra och sedan tar jag helg. Är ledig lördag-måndag och det ska jag njuta av!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fredagskänslan

  1. Wow va härligt med så många bokade!! Shit va du kommer "rocka loss"!!
    Kommer bli hur bra som helst! 🙂 Hade jag varit där nu och jag bokat in mig på plats 25!!!
    Längtar så tills att få höra hur det gått för dig! Stor kram till dig och hela familjen <3

  2. Vad roligt med så många bokade på ditt pass!!! Förstår verkligen känslan av att "jaja, det blir väl en vän eller två" och sedan bara BOOM. Så kul!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: