In action…. Jag tror aldrig att jag lyckats få mina armar att se så otroligt långa ut. ”Reach out in space” är en cue som används i andra övningar och kom att tänka på den när jag ser bilden.
Jag är nu hemma igen efter två härliga dagar i Stockholm. Juliana och Janet är så härliga och jag är så glad att det är just med dem som jag går utbildningen med. Jag tycker dock att det är lite sorgligt att halva utbildningen vad gäller dessa träffar redan är avklarad. Det går så fort!
Mitt hotellrum var verkligen perfekt. Jag tyckte om att kunna sitta och plugga vid bordet och kunna dricka ett gäng muggar med te.När det är dags för nästa modul så kommer jag boka rum här igen. Då ska jag testa gymmet med. Jag tyckte även om matsalen på Mornington Hotell och frukostbuffén var precis som jag ville. Frukt, grönsaker och det viktigaste av allt: äggröra och bacon. Ofta funderar jag på att bli vegetarian men är inte riktigt beredd att ge upp vissa saker. Än iallafall….
Vi gjorde ett quiz idag på de tre första modulerna och jag var jättenervös och kände mig osäker men lyckades ändå få 85% rätt. Det kändes hur bra som helst. Ja inte att jag kände mig osäker men att jag hade så bra koll ändå. Jag är nästan 100% säker att jag kommer skjuta upp examinationen för att ge mig själv mer tid att verkligen klara den. Jag är inte bekymrad över den teoretiska delen. Det är lång tid till mars vad gäller att läsa in den delen. Det är mer det praktiska, att hinna bli så pass stark att jag kan utföra övningarna näst intill perfekt. Jag behöver dock inte bestämma mig nu utan det räcker med att ge besked i januari.
Efter en avancerad matklass där mina svaga sidor verkligen kom fram så letade vi upp ett mysigt fik där jag åt en räkmacka och drack en mugg te. De här helgerna blir det verkligen si och så med maten.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    åh så härligt! 🙂

  2. avatar

    Hej! Tänkte svinga förbi här och skriva en grej 🙂
    Du har en liten mage och jag tycker det är bra. Varför? Det är sådan hets bland många idag att minsta "mage" är oattraktivt. Då pratar jag inte en mage på 20-30-40-50 kilo utan bara en liten mage (dvs. inte 100 % smal eller bara magmuskler). Hur kan folk resonera så? Har nästan inte alla en liten mage? Att man vid något tillfälle blir mindre attraktiv med större mage skulle jag hålla med om, men att överhuvudtaget ha en mage? Det är bara nonsens. Visst att folk får ägna hela sina liv åt träning och bli bodybuilders eller så, men för dom flesta är det inte hälsosamma tankar! Tänk alla med t.e.x anorexi som skulle må väldigt bra fysiskt av att få en liten mage?
    Fortsätt vara en bra förebild 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: