Måndag igen alltså. Mina fyra dagars ledighet gick så fort och idag är det dags för en jobbvecka igen. Jag är bara ledig fredag och så går det när jag lägger många dagars ledighet. Det var kursen förra helgen och helgen som var tog jag extra ledigt eftersom barnen hade lov. Dessa dagar får tas igen senare. Jag har så bra på mitt jobb att jag har önskeschema och för det mesta blir det som jag vill. Jag har precis ätit frukost och sitter nu med tända ljus och dricker en mugg te. Visst ser det juligt ut med röda ljus? Snart får man ta fram allt pynt och det ser jag fram mot. Jag vill ju ha det klassiskt röda. Dags att börja fundera över hur jag vill att årets adventsljusstake ska se ut. Eller så gör jag det lätt för mig och tar förra årets. Önskar dig en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Helger och ledigheter har en tendens till att gå på tok för fort… Härligt med tända ljus så här års.

 2. avatar

  Älskar ljus kan inte vara utan, vi hade önskeschema förr men det blev dock inget önske alls nu har vi fast alla o det är bra 🙂

 3. avatar

  Så mysigt med tända ljus! 🙂

 4. avatar

  Tänk att ljus lyser upp en grå och mörk vardag. Älskar denna tid🤗

 5. avatar

  Det är mysigt med tända ljus, det kan man inte få för mycket av nu när det är så mörkt.

 6. avatar

  Vad skönt att du kan lägga önskeschema och ha en fin start på veckan! 😀 Kramis

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: