Jag sitter här framför datorn, har varit uppe sedan halvsex. Multitaskat och läst bloggar och samtidigt läst i mina pilatesböcker. Just nu sitter jag med en övning, läser om utgångsposition, vilka muskler som jobbar och så vidare. Det är riktigt intressant. Jag har även kört i en inpackning i håret med kokosolja. Jag läste hos Martina att hon aldrig klipper håret längre. Hon behöver det inte då kokosoljan reparerar kluvna toppar. Det lät nästan för bra för att vara sant så jag tänkte testa. Det bästa sättet att få ur kokosoljan ur håret är att schamponera in håret först och sedan skölja bort det med varmt vatten. Gör jag på det sättet behöver jag bara tvätta det en gång för att få bort allt.
Jag har två möten inbokade och det första är i Åtvidaberg. Ett möte som jag har höga förhoppningar på. Annars är dagen oskriven. Plugg och familjetid såklart! Önskar dig en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Har kört kokosolja länge och det är verkligen TOPPEN! Däremot reparerar det inte håret, det gör däremot Olaplex då den går in på molekylnivå. Men jag älskar kokosolja, får min hårbotten glad och mitt hår blir glansigt och friskt <3

 2. avatar

  Jag älskar att ha kokos i håret. Det blir så mjukt och plus i kanten för att det luktar så gott:)

 3. avatar

  Det där måste jag också testa. Får köpa kokosolja när jag går och handlar nästa gång 🙂

 4. avatar

  Å, låter som en bra hårkur.

 5. avatar

  Okej, det där tipset tar jag till mig.
  Kram Mamma C

 6. avatar

  Åh kokosolja är typ det bästa som man kan ha i sitt hår!! 😀

 7. avatar

  Jag brukar också ha kokosolja i håret 😀

  1. avatar

   Det verkar vara väldigt utbrett att ha oljan i håret. Jag tycker det är super att det finns andra naturligare alternativ. 🙂

 8. avatar

  Det funkar kanske bra ;)…den som prövar får se 😉
  Hoppas för övrigt din dag blir bra.
  Kram bia

  1. avatar

   Tack detsamma! Kram 🙂

 9. avatar

  Jaha kokosolja i håret, steker man inte mat med det???. En ung tjej på bloggen sa att hon har olivolja i håret och på huden, nyttigt. OK jag är väl konservativ men jag älskar att käka olivolja med lite oliver i. Hoppas det funkar med håret. Man blir ju kluven????

 10. avatar

  Har inte klippt mig sedan 2012, eller har klippt mig själv men inte hos en frisör. Mycket beror på att jag gick över på helt eko och oljor som kokosnötsolja så det funkar :).

 11. avatar

  Hoppas kokosoljan hjälper! Jag har dock hört att man aldrig kan reparera kluvna toppar, men att kokosolja hjälper till att hindra själva klyvningen + ger en illusion av att det ser fräshare ut då oljan "tynger ner" de spretiga hårstråna 🙂 Jag använder mig av olja väldigt mycket och klipper mig max en gång om året 🙂

  1. avatar

   Det blir spännande att se resultatet iallafall efter ett tags användning. 🙂

 12. avatar

  Det måste jag testa, så här års blir håret så torrt. Tack för tipset:)

 13. avatar

  Jag har kokosolja hemma. Jag har bara hört att det ska vara bra för torr hud, tänder och håret. Jag ska även testa=) Tack för rådet!

 14. avatar

  Funderar över din inpackning med kokosolja. Har själv funderat över att prova så det ska bli roligt att få höra vad du tyckte om den.

 15. avatar

  Oj det låter verkligen för bra för att vara sant men måste också testa! 😀 Kramis

Kommentera

%d bloggare gillar detta: