27 mars 2023

En stretch alla löpare borde göra

Jag sprang tempoträning på löpbandet idag. 18 minuter i fem min/kilometer-tempo. En fart jag som jag tycker är helt gräslig.Tempoträning är gräsligt över huvudet taget. Skönt att ha det gjort för den här veckan. Innan löppasset så letade jag upp ett pilatespass med fokus på det jag lärde mig på modulerna i lördags. Basövningar som är grunden för att kunna göra ännu svårare övningar. Det är viktigt att inte hoppa över basen.
 

Jag tänkte även tipsa om den här stretchen. En stretch som jag rekommenderar alla löpare att göra. Den stretchar baksida lår och ökar rörligheten i ryggen. Andas ut när du sträcker ut benen, andas in när du sänker. (Trodde jag klippte bort början men det gjorde jag visst inte….)
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En stretch alla löpare borde göra

  1. Tack för stretchtipset! Behövs här, kände i morse att jag är stel som jag vete vad just nu, kände mig som en gammal tant när jag satt mig och drack morgonkaffet, haha XD
    Och tempoträning är verkligen inte roligt, men känns bra efteråt! 😀

    1. Stretcha behöver jag göra varje dag. Annars blir jag så stel och kort. Särskilt eftersom jag springer så mycket som jag gör. Älskar den här stretchen, kul att du gillar mitt tips. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: