Min tanke var att en övning ska få helt fokus under en vecka och efter en vecka byta övning. Det blir dock lite tråkigt, om jag inte kompletterar med program också. Igår började jag lite försiktigt med två pilatesövningar och idag kompletterade jag med två andra övningar. Så härligt att vara igång igen. Jag har verkligen saknat det!
Igår the saw och spine stretch forward Bollen fick vara med på ett hörn. Oh boy, jag känner mig så stel! 

Idag blev det rollover och roll up. Egentligen är det här samma övning gjord på två olika sätt. Det är stretch, flexibilitet och styrka för samma muskelgrupper.
”Varför ska det gå så sakta för?” ”Jag vill inte vara stel som en pinne” Dessa tankar brottas jag med dagligen. Jag vill bli bättre och starkare nu och glömer bort att det ligger många timmars träning bakom tjejerna jag följer på instagram. De har inte heller alltid varit så starka och flexibla och har också fått börja från scratch en gång i tiden. Tålamod och disciplinerat jobb krävs.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Pilates ska vara en bra träningsform. Tänker själv börja med lite sådana övningar hemma för att sedan försöka ta mig till gymet för lite styrketräning. Men just nu håller jag mig till mina promenader…

 2. avatar

  Så himla härligt inlägg! 🙂
  Du är såå duktig!

 3. avatar

  Duktig du är!

  1. avatar

   Tack! 🙂

 4. avatar

  Så härligt med pilates<3

  1. avatar

   Ja! Jag känner mig alltid så full av energi efteråt. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: