Godmorgon! Jag har varit uppe sen sju, varit hos tandläkaren med Alex och pysslat lite. Nu är det dags för frukost och idag blir vaniljyoghurt och nötter. Undrar vad mina grannar egentligen tänker när jag går ut med tallriken och fotar min frukost. Inte för att det spelar någon roll. Det är roligt att fota och jag är glad att jag äntligen kan äta igen. Under sjukdomsperioden har jag ätit det jag varit sugen på, dvs aprikoskräm och grädde. Inte bara men mest, allt har varit en plåga att svälja. Så därför är det inte så dumt att kunna äta mina nötter igen. Som jag saknat mina nötter. Det var såklart halsfluss precis som jag misstänkte och imorgon är jag smittfri. Det vänder snabbt när antibiotikan börjar bita. Jag har fortfarande ont men på en mer hanterlig nivå.
Jag spenderade hela eftermiddagen och kvällen igår med att plugga muskler, ledrörelser och muskelkontraktioner. Det största problemet som jag känner just nu är hur jag ska komma ihåg alla muskler. Examination är först i mars så jag kommer ha gott om tid på mig och själva utbildningen har inte börjat än, så jag försöker att inte oroa mig. Jag tänker iallafall att jag arbetar mig igenom ett kapitel i taget, antecknar och översätter till svenska det som jag tycker är viktigt i varje del. Ja, boken jag läser är på engelska men tänker att det egentligen inte gör något. Jag blir bra på engelska under tiden iallafall och det gör ju ingenting.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det såg riktigt gott ut!

 2. avatar

  Ser gott ut, mums

  1. avatar

   Lika gott som det ser ut. 🙂

 3. avatar

  Mina grannar tycker nog att jag är knäpp som alltid fotar min mat 😂 Känner som du att det inte spelar någon roll.
  Ha en fin lördag!

  1. avatar

   Haha, nä men precis. Tack detsamma! 🙂

 4. avatar

  Men alltså HERRE vad gott det såg ut!! Kram <3

  1. avatar

   Det är lika gott som det ser ut. 🙂

 5. avatar

  Men mums så gott det såg ut<3

 6. avatar

  det ser underbart ut 🙂 och vilken utmaning att läsa, lära och översätta samtidigt liksom! 😀

  1. avatar

   Ja det är inte lätt. Det är tur att jag har lång tid på mig. 🙂

 7. avatar

  Det såg gott ut =)
  Sv: Jo självklart har jag en sop, och en robotdammsugare men den kan inte ta riktigt i alla rum. Men nu har jag dammsugarpåsar så nu har jag dammsugit under soffkuddarna o rumsmattan! =)

 8. avatar

  Åh vad gott 🙂

 9. avatar

  Jag märker nästan inte skillnad på engelska och svenska texter. Läser just nu en bok på engelska 😀

  1. avatar

   Skulle du säga sammma sak om det är en bok som handlar om kroppen och dess funktioner? Lite skillnad mot en skönlitterär bok till exempel.

 10. avatar

  Skönt att du kan äta allt igen, det ser jättegott ut!

 11. avatar

  mums 🙂

 12. avatar
  säger:

  Det där ser riktigt gott ut!

 13. avatar

  mums

 14. avatar

  Åh vad gott, älskar hallon och nötter!

 15. avatar

  åh vad gott!

 16. avatar

  Ser gott ut:) kram

 17. avatar

  Ser riktigt gott ut!

 18. avatar

  Vilken god frukost och fina bilder! 🙂 När jag gick på gymnasiet så hade vi ett stort prov på alla muskler och dess namn.. lätt var det inte. Men det gäller ju att repetera hur tråkigt det än låter. Dessutom har du gott med tid som tur är, lycka till 🙂

 19. avatar

  Gud så gott! 😀 <3
  Svar: Men eller hur, det är på grund utav såna människor som jag tappar respekten för mänskligheten 🙁

 20. avatar

  Mmmm så gott det ser ut! Frukost är det godaste målet på hela dagen 🙂

 21. avatar

  Åh vilken smarrig frukost och ha en fin dag! 😀 Kramis

 22. avatar

  Såg grymt gott ut! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: