Ida har pratat i några dagar om att hon vill att jag ska hälsa på henne i förskoleklassen och idag var det dags. Jag hade tänkt att bara vara där en stund men det slutade med att jag var med hela skoldagen. Jag tyckte att det var väldigt mysigt och trivsamt att vara där. Det kändes som att det var en bra stämning i klassen.
Efter lunchen tog jag tag i och städade ut bacillerna. Sovrummet har fått sig en rejäl genomkörare och likaså Idas rum. Inte för att hon varit sjuk utan för att hon bad mig så vi hjälptes åt. Imorgon tänkte jag ta resten. Skönt att känna mig som vanligt igen.
I veckan nu har jag stött på en blogg som jag verkligen blev provocerad av, men också grymt nyfiken på. Ungefär som med Lady Dahmer, haha. Förr kunde jag inte sluta läsa för att jag tyckte att hennes åsikter var helt uppåt väggarna. Inte alltid men ofta och nu kan jag inte sluta läsa för att jag inser mer och mer att hon har en hel del poänger. Men mer om just den här bloggen i ett annat inlägg.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Så söta!!

  1. avatar

   Tack! 🙂

 2. avatar

  men vad mysigt!:D

 3. avatar
  säger:

  Haha håller med om hennes blogg med! Från början kände jag mest "men vad har hon för problem?" sedan när man väl läst en del inlägg och verkligen tar till sig vad hon menar så finns det en väldigt bra baktanke med det hela! Tycker kommentarerna nästan är roligast att läsa haha!

  1. avatar

   Jag läser alltid kommentarerna på hennes inlägg. De brukar vara jätteintressanta. 🙂

 4. avatar

  Skönt att städa bort efter sjukan!

  1. avatar

   Ja, det var verkligen skönt. Jag fick världens ryck där på kvällen och storstädade tvättstugan. Det behövdes verkligen och skönt att ha det gjort.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: