29 november 2023

En bok jag läser just nu

Jag läser sällan böcker, inte för att jag inte tycker om det utan för att jag fastnar och sedan är jag inte kontaktbar förrän boken är utläst. Det blir tråkigt för familjen om inte annat. I helgen när jag jobbade så hittade jag en bok i personalrummet. Vi har ett gäng böcker där som det är fritt fram att låna och läsa. Den här gången så föll valet på ”Vad som än händer” av Kristin Hannah. Jag har läst en bok av henne tidigare: En flicka som kallas Alice och den var riktigt bra. Men nu var det inte den som det här inlägget skulle handla om.

Jag har läst ca 60 sidor och är redan fast. Det är en typisk ”Hannabok” som handlar om relationer och livet. Så som det kan vara. Jag återkommer med en recension när jag läst ut den.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En bok jag läser just nu

  1. Den har jag läst, liksom de flesta av Kristin Hannahs böcker. De är lätta att komma genom och spelar på flera olika känslosträngar. Hoppas att du gillar den!

  2. Roligt att hitta en bra bok . Fast jag förstår att det är jobbigt att inte kunna lägga ifrån sig den. Just nu läser jag del 3 av Elena Ferrantes berättelse om två flickor/kvinnors öde i Neapel. Den suger verkligen tag i en men är samtidigt så intensiv att jag bara måste läsa långsamt fast jag vill fortsätta lite till och lite till :).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: