Jag läser sällan böcker, inte för att jag inte tycker om det utan för att jag fastnar och sedan är jag inte kontaktbar förrän boken är utläst. Det blir tråkigt för familjen om inte annat. I helgen när jag jobbade så hittade jag en bok i personalrummet. Vi har ett gäng böcker där som det är fritt fram att låna och läsa. Den här gången så föll valet på ”Vad som än händer” av Kristin Hannah. Jag har läst en bok av henne tidigare: En flicka som kallas Alice och den var riktigt bra. Men nu var det inte den som det här inlägget skulle handla om.

Jag har läst ca 60 sidor och är redan fast. Det är en typisk ”Hannabok” som handlar om relationer och livet. Så som det kan vara. Jag återkommer med en recension när jag läst ut den.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Den har jag läst, liksom de flesta av Kristin Hannahs böcker. De är lätta att komma genom och spelar på flera olika känslosträngar. Hoppas att du gillar den!

 2. avatar

  Den här jag läst. Riktigt bra!

 3. avatar

  Åh tack för tips 😀 jag gillar henne men har inte läst den där ännu.

  1. avatar

   Det var så lite. 🙂

 4. avatar

  Låter som en bra bok 🙂

  1. avatar

   Mm, det jag läst hittills är riktigt bra.

 5. avatar

  Roligt att hitta en bra bok . Fast jag förstår att det är jobbigt att inte kunna lägga ifrån sig den. Just nu läser jag del 3 av Elena Ferrantes berättelse om två flickor/kvinnors öde i Neapel. Den suger verkligen tag i en men är samtidigt så intensiv att jag bara måste läsa långsamt fast jag vill fortsätta lite till och lite till :).

  1. avatar

   Det låter också som en riktigt spännande bok! 🙂

 6. avatar

  Bra tips!

 7. avatar

  Åh den har jag läst!! 🙂

 8. avatar

  Låter som en bra bok! Fast inte för din familj då kanske när man ser på utlåtandet… 😉

 9. avatar

  Hennes böcker brukar vara läsvärda och bra! Själv har jag alltid en bok gång och vill inte vara utan. Men nog fastnar man…

 10. avatar

  Smart att ha en bok i personalrummet 🙂

 11. avatar

  Bra tips 🙂

 12. avatar

  åh så bra tips!

 13. avatar

  Det låter som en riktig Juliabok också <3

 14. avatar

  Låter bra 😀

 15. avatar

  Den får jag ta och läsa!

 16. avatar

  Åh tack för tipset, ska kollas in <3

 17. avatar

  Tack för boktipset och en liten recension. Ska titta efter boken vid tillfälle.
  Trevlig måndag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: