2 oktober 2023

En härlig helg

Det har varit en riktig härlig helg.  Den startade med jobb och fotboll på kvällen. Det var verkligen en rolig match. På min önskelista står ett headset. Nu när jag är mer van vid att använda det så är det ett mycket bra hjälpmedel. 

Igår var det grått och regnigt hela dagen. Jag hade en match i damer division två, toppen mot botten men tjejerna visade en riktig kämpaglöd så det var roligt att döma! 
Idag simmade jag 40 längder (1km) med Sofia. Bra aktiv vila inför dagens ad-uppdrag i Valdemarsvik där jag assisterade Rickard. 
Kvällen har spenderats i soffan framför polisskolan fem, ett gäng sura godisar slank ner i magen. Nu tänkte jag krypa ner i sängen så jag är pigg inför nya veckan som kommer. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En härlig helg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: