Jag gick och la mig redan klockan nio igårkväll och somnade som en sten strax efter, vaknade några gånger under natten men när klockan ringde halv fem så skuttade jag upp ur sängen. Det är inga svårigheter att komma upp när jag ska göra något som är bland det roligaste jag vet. Vid fem knallade jag ut i mörkret och satte mig i bilen för att åka upp till Stockholm och delta i en pilatesklass.
Oh boy, gissa om jag var nervös när jag inte slapp undan morgonrusningen helt. Jag var helt säker på att jag skulle komma för sent och missa alltihop men när jag kom bort i från Essingeleden så flöt trafiken på hur bra som helst och jag hade tilll och med lite köra-fel-marginal. Vilket jag också gjorde….. Väl på plats tog Julia emot mig. Vi har följt varandras instagramkonton i över ett år och idag var det dags för en pilatesklass.
Själva klassen var helt suverän och jag blev nästan ledsen på riktigt när hon sa att ”nu är det bara fem minuter kvar”. Jag hade lätt kunnat träna en bra stund till. Iallafall så efter klassen begav vi oss till ett fik och pratade pilates några timmar innan det var dags för mig att åka hem. Jag passade såklart på att fråga massor om pilates och utbildningar och kanske att det blir någon helt annan utbildning än den jag skrev om häromdagen. Jag ska maila ansvariga för båda utbildningarna med diverse frågor och sedan får vi se. Fortsättning följer helt enkelt.
PS: Ont i halsen hade jag bara igår. Skönt att det bara var tillfälligt. Tack för alla krya på dig-hälsningar. DS
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad bra du skulle passa i lite kortare och ljusare hår. Tänkte på översta bilden där ni har huvudena ihop 🙂 du är såklart superfin nu med, men kul att se hur det kan se ut med annat ibland 🙂

  2. avatar

    Härligt! Jag gillar Stockholm massor. Aldrig testat pilates. De verkar härlgit. kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: