Godmorgon lördag! Nu är det dags för jobbhelg igen. Jag har en lång dag framför mig då jag slutar åtta ikväll. Mellan ett och fyra har jag en lång rast dock så då åker jag nog hem en sväng. Ida kom upp igår kväll ”jag är sjuk” sa hon. Jag tog tempen och så visade det sig att hon hade 38,5 feber. Stackars liten. Förkylningen som går nu har gått igenom hela familjen utom Rickard. Jag hade aldrig feber utan bara lite ont i halsen. Min frukost idag blev en smoothie. Receptet hittade jag hos Scandinavian wellness. Det blev så gott!
Du behöver:

1 frusen banan  

0,75 dl kokosmjölk eller mandelmjölk

2 msk jordnötssmör

1 msk chia frön

2 tsk kakao

½ tsk vaniljpulver

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  mums

 2. avatar

  Låter riktigt gott 😊

 3. avatar

  Gud vad gott!

 4. avatar

  Åååh, gott! Vem älskar inte choklad och jordnötssmör liksom? 😉

 5. avatar

  Vad tungt att ni varit sjuka. Jag hade hög feber förra veckan och INGEN förkylning. Erik hade förkylning, men ingen feber. Haha, vet inte hur vi lyckas ^^

 6. avatar

  Så tråkigt att vara sjuk! Smoothien låter jättegod iallafall 😀 sv: ja, verkligen, sömn behöver man!

 7. avatar

  Mums !

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: