Igår kände jag för att vara fin. Inga träningskläder på inte och kollegan utbrast: ”det ser ut som att du ska på dejt.” Jag jobbade till ett och sedan hem och ta hand om barnen. Även den här helgen har det varit lite rörigt med vikarier. Undrar hur det kommer bli i sommar.
Vitt, stickat och romantisk touch är så mycket jag. Jag älskar verkligen ponchon och den kommer bli välanvänd i sommar. Till kjol, över klänning och till mina favvosommarbyxor. Ett par rosa som påminner lite om Please byxor (Adlink) som var så populära i bloggvärlden för några år sedan. Nästan alla stora bloggare hade dessa brallor.
Linnet som jag har under är nog ett av de skönaste jag haft. Slår HM:s och andra budgetlinnen med hästlängder.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Snyggt!

 2. avatar

  Jätte fin outfit du hade! 😀 Kramis

 3. avatar
  säger:

  Fina bilder! 🙂

 4. avatar

  …jättefint, inte minst dina stövlar!
  HA det gott!

 5. avatar

  Snyggt!

 6. avatar

  Du är alltid så fin .:)

 7. avatar

  Coola byxor aldrig sett sådana tidigare :).
  Jättefina kläder förstår vad din kollega menade 🙂

 8. avatar

  Superfina bilder!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: