Inlägget innehåller adlinks och är att samarbete med nedan länkade varumärken

Om det är något som är jag så är det klänningar. Särskilt blommiga och prickiga klänningar. De här två klänningarna tycker jag är helt underbara. Särskilt den gröna. I år dras jag särskilt till grönt och den hade varit perfekt så här på annandag påsk när vi ska hem till mina föräldrar och äta mat. Det är strålande sol ute så jag hoppas att det blir grillat. Jag önskade det nämligen. Idag firar jag och Rickard trettonårig bröllopsdag. Vi hade tänkt gifta oss första april men vi vågade inte ta det datumet av rädsla att alla skulle tro att det var ett aprilskämt och då inte komma….
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    så snygga 😀

  2. avatar

    Så fint, jag är jättedålig på att använda klänning. Är jättefint men använder det så sällan 🙂

  3. avatar

    hehe, det kan vara en risk man får ta (att gästerna inte kommmer) när man väljer bröllopsdag 1 april. Men det hade varit en rolig dag att Gifta sig på 🙂 Tack för din kommentar inne på min blogg. <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: