7 december 2023

Vi har åkt till Legoland

Jag sitter nu i stugan här på Legoland Holiday Village. Tidigt imorse ringde klockan för väckning av barn och packa det sista. Rickard hade förberett det mesta under dagen igår när jag jobbade så det var egentligen bara mina egna kläder att packa. Skönt för mig. Jag kan inte skriva att vi lämnade ett regning Linköping bakom oss utan regnet följde med ända hit till Billund. Några roliga bilder över Öresundsbron gick inte direkt att ta. Det var dimmigt och regnet hängde tung i luften.
 
I den här piratstugan bor vi. Legoland Holiday Village ligger ungefär 500 meter från Legoland vilket känns väldigt bekvämt med tre barn. Efter att burit in alla grejer gick vi bort till Supermarketen som finns här på området. Det var dock svindyrt att handla där + att det inte finns något bra utbud. Det slutade med att vi tog bilen bort till Netto där vi handlade massor till ungefär samma pris som typ tio varor på supermarket. En chokladkaka till exempel för nästan 40 danska kronor. Här hemma får man två för samma pris….
Det finns även stugor med Ninjago-tema och där finns en rolig lekplats. Efter maten gick vi dit för att ”rasta av” barnen lite. Åtta timmar blev det i bilen då vi inte tog båten utan kört hela vägen. Rent tidsmässigt sparar man ingenting på att ta båten från oss och sen fanns det ingen bra båt idag som passade med incheckningen. Men det gick oerhört smidigt. Det blev ett stopp för lunch, annars åkte vi nonstop.
Härlig lekplats men det blåste så kallt så vi blev inte här så länge. Ida brukar inte be om att få gå och lägga sig men idag gjorde hon det. Vilket inte är konstigt efter den här intensiva dagen.

 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vi har åkt till Legoland

  1. Åh, vi bara måste komma iväg till Legoland! Bra att du skriver lite om hur ni gör, för man vill ju helst slippa att bli totalt pank på kuppen!

Lämna ett svar

%d