Andra augusti idag och kvällarna blir mörkare snabbt nu. Snart kommer den här varma sommaren vara ett minne bara och vi kommer sitta i höstrusket och klaga över kyla, regn och mörker istället. Men tänk att det i princip varit sommar sedan början av maj. Det var två veckor i juni som var lite svalare men annars har det varit varmt ända till nu. Idag ska det ”bara” bli 29 grader. Lite skillnad mot 33 grader.
Jag sitter här ute i trädgården och har läst dagens tidning. Vid den här tiden på morgonen känns det väldigt svalt och skönt. Om jag vågade så hade jag lätt sovit utomhus under bar himmel. Hur skönt hade inte det varit!
Jag följer årets sommarföljetong i Corren, Silvervägen av Stina Jacksson. Det här är ingen bok som jag kommer köpa och läsa igen. Tycker den är alldeles för seg, trots det vill jag såklart veta hur den slutar. Boken handlar iallafall om Lelle och hans sökande efter sin dotter som försvann tre år tidigare och relationerna mellan människorna i bygden. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag funderar faktiskt på att sova ute inatt. Hur mysigt hade inte det varit? Funderar dock på det här med mygg osv… Får se hur det blir 😉 Kram <3

 2. avatar

  Har också märkt att det blir mörkare om kvällarna och nu får man passa på att njuta innan det vänder helt 😀 Kramis

 3. avatar

  Åh, jag försöker låta bli att klaga på värmen just för att jag vet hur jag ogillar att frysa. Men det är omöjligt att inte PÅPEKA värmen i alla fall, för den här sommaren lär ju gå till historien…!!! Mysigt att sitta och läsa innan det hunnit hetta på ordentligt i alla fall ^^

  1. avatar

   Mm, när det är över trettio grader och jag jobbar kan jag inte låta bli att klaga lite. Det blir så klibbigt….

 4. avatar

  tråkigt med en bok man inte fastnat för :/

  1. avatar

   Ja men det går. 🙂

 5. avatar

  Jag läser oxå den som följetong. Håller med om att den är lite seg, men från del 2 blev den bättre. Måste iaf läsa till slutet.
  Ang vädret – nu får det gärna bli svalare…

 6. avatar

  Ser fram emot ”endast” 29 grader. När det blir 23 kommer vi kanske att frysa ordentligt.

  1. avatar

   Haha ja. 27 grader tycker jag i vanliga fall är för varmt men nu är det svalt i jämförelse med över trettio grader.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: