”Du gör mig glad”. Fyra små ord som var för sig inte är så märkliga. Fyra ord som tillsammans kan lyfta den tråkigaste dagen till den finaste dagen. I förra veckan var det en kollega som sa just dessa ord till mig. Jag blev så glad då jag är hård mot mig själv och ofta tänker att jag är ju så konstig och det tycker säkert alla andra med. Så när andra säger något så snällt till mig blir jag alldeles till mig i trasorna.
Det kan vara svårt att ge komplimanger och ofta är det lättare att prata om sina dåliga sidor och ilbland andras också. Men är det inte så att genom andra känner man sig själv?
Sprid kärlek, säg den där snälla tanken som du tänkt ett tag men inte sagt högt. Ge mer av dig själv. Det ska jag göra. Jag ska fortsätta vara den jag är, uppenbarligen gör jag något som funkar även om jag inte tror det själv alltid. Kärlek till er ♥♥♥
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så härligt sagt! Och vet du vad, jag tror att vi är lite konstiga allihopa;-) Som du säger, vi ska vara snälla med varandra!

 2. avatar

  Detsamma, kärlek till dig 🙂
  Det behövs mer glädjespridning i världen, vi måste våga ge och ta komplimanger…

  1. avatar

   Jag håller verkligen med dig!

 3. avatar

  Fint inlägg! Tänk om vi kunde lyfta varandra hela tiden. Eller åtminstone säga det när vi tycker att någon gör något bra eller har en snygg blus eller är snäll eller vad det nu är. Det borde jag bli bättre på.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: