Jag var i affären med en boende och då fick jag syn på den här boken. Det var något glädjefyllt över framsidan och när jag läste handlingen kände jag att den här boken vill jag läsa. Redan idag och jag kunde absolut inte vänta. Så nu sitter jag här i trädgården på jobbet och ska läsa lite på rasten. 

Jag vill verkligen ha buskar i min trädgård hemma som bildar ett tak över uteplatsen. Tar såklart några år men oj så fint jag tycker att det är. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: