Inlägget innehåller adlinks
Jag har jobbat till nio ikväll och därefter möttes jag och Rickard upp Ljunkans löparbana för att springa intervaller. Jag har tänkt bra länge att jag vill springa löptestet för en högre nivå på träning och ikväll var det dags. Löptestet består av att springa 6*40 meter på tid och därefter springa 75 meter på 17 sekunder, vila 25 meter på 20 sekunder. Det upprepas 44 gånger. Ikväll sprang vi de långa intervallerna och nästa gång ska jag göra hela testet. Du som följt mig ett tag vet om min löptestångest så jag tänker att om jag gör testet några gånger varje år kommer ångesten snart vara som bortblåst. Det gick förvånansvärt lätt att springa så jag är verkligen nöjd.

Inför nya säsonger blir jag alltid sugen på lite nytt i träningsgarderoben. Här är mina favoriter just nu. Det är synd att träningskläder är så dyrt eller tur kanske det är med, hehe. På min önskelista just nu finns dessa finingar. Särskilt den blå tröjan från Casall. Älskar mönstret och håller tummarna på att den kommer på rea framöver.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det verkar som om klimatet blir bättre framöver och då kommer även jag att röra på mig mer. Det har varit bedrövligt under de heta dagarna. Din träning som är jätteavancerad från min synpunkt kan även peppa mig. Det blir en påminnelse iallafall fall.

  1. avatar

   Det gäller att inte ha så höga krav. En promenad är precis lika bra för hälsan som att springa. 🙂

 2. avatar

  Fina ni är 🙂

  1. avatar

   Tack snälla! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: