Härligt med fredag och helg och jag är nämligen ledig! Jag hade ett kort pass mellan 7:30-13 och på nya avdelningen finns det alltid saker att göra. Inte för att vi inte jobbade på min gamla avdelning men det är mycket mer omvårdnad.  🙂 Imorgon ska jag till Motala och döma division fem. Det ser jag verkligen fram mot.
Inte den nyttigaste uppladdningen men den här Nocco´n är bara så god. Du vet de där gröna och rosa melongodisarna? Exakt som det godiset smakar Noccon. Dumt att den är så god. Men jag tar den bara inför matcher när jag känner mig lite trött i huvudet. Till exempel när jag jobbat och sovit dåligt. Som i natt. Somnade först efter midnatt.
Ikväll bar det av till Åtvidaberg för att döma match. Det är första gången i år som jag dömer på Kopparvallen och jag gillar verkligen att vara här.
Taggad tjej inför matchen! Jag kan inte riktigt ta in att årets fotbollssäsong snart är slut. 6-7 oktober är det sista matcherna i division fyra och fem. Säsongen känns alltid så lång där i början när jag fått första matcherna. I år har jag verkligen presterat som domare så det måste jag hålla i ända in i det sista.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Aldrig testat Nocco. Tror jag t.o.m. såg den för första gång nu i sommar. Kollade upp den och såg att den innehåller vitamin D, så ska man testa får man väl vara beredd med en antihistamintablett 😉

  1. avatar

   Är du allergisk mot D-vitamin?? Aldrig hört talas om… 🙂

 2. avatar

  Trevlig helg och hoppas att matchen gick bra!

  1. avatar

   Tack så mycket, det gjorde den! 🙂

 3. avatar

  Bästa NOCCO smaken!! 😀 Älskar den!

  1. avatar

   Den är hur god som helst! Men jag köper den bara ibland. Vill inte bli beroende. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: