Jag och Rickard möttes upp för att springa intervaller. Vilken typ av intevaller jag skulle springa var väldigt öppet. Kände lite att uppvärmingen fick avgöra, vilken känsla jag hade i kroppen. Till slut föll valet på fyrahundringar och jag sprang mig igenom tio stycken svettiga, varma och väldigt jobbiga intervaller. Men känslan efteråt var såklart värt det!
Räknas det som swimrun fast simningen är två timmar efter löpningen? Nä det gör det nog inte. Det var riktigt härligt och uppfriskande att simma men gissa om jag blev rädd när jag simmade in i sjögräs. Någon dag ska jag testa hur långt jag orkar simma, inte i sjö utan i pool där jag på ett annat sätt kan stanna och vila om det behövs. Lite sugen blir jag allt på att testa triathlon, men vi får se hur det blir med den saken. Först måste jag lära mig simma och sedan behöver jag en bättre cykel för det syftet.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad mysigt!

  1. avatar

   Det var hur mysigt som helst. 🙂

 2. avatar

  Jag är också väldigt sugen på triatlon, men den där simningen alltså. Cykel går okej, men min tantcykel iofs, löpningen är inget problem, men att simma… Usch!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: