5 december 2023

När jag får drömma fritt

Jag har hittat den perfekta lokalen till min pilatesstudio. Jag har tänkt på den ett tag och i mitt huvud har jag redan klasser där. Små klasser på apparaterna (reformer, cadillac och wundachair) med runt två-tre deltagare och med plats för runt fem deltagare på matta. Gemytligt och litet, precis så som jag vill ha det. I en liten grupp kan jag leverera kvalitet. Jag ser framför mig hur jag står i receptionen och bokar in klasser, pratar med glada och nöjda kunder. Hur jag instruerar klasser och låter kunderna starta dagen med en fantastisk känsla eller träna bort stress och oro som kommit från en jobbig arbetsdag.
Problem nummer 1:  Min drömplats för studion är just nu en restaurang. Inte vilken som helst heller utan familjens favoritrestaurang. 
Problem nummer 2: Lokalen är inte till salu.
Problem nummer 3: Lokalen måste byggas om för att passa mitt syfte. Framförallt köksdelen. Själva restaurandelen tänker jag är perfekt som den är. En del för mattklasser och en del för apparaterna.
Läget är dock perfekt, det är centralt men inte mitt i smeten. Det finns en vacker trädallé precis utanför och den påminner om Pilatesroom i Oslo. Alla rätt med andra ord. När jag från drömma fritt…..
 
 
 
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “När jag får drömma fritt

  1. Fortsätt drömma! Attraktionslagen är stark. Att se sig gå omkring och vara där gör det starkare. Ev kan det vara bra att släppa platsen för att universum ska hitta den Bästa platsen för dig. 😉🙏 Keep on dreaming!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: