Jag vaknade på ganska dåligt humör imorse. Kände mig bara allmänt blaha. Men jag åkte iväg och träffade Sofia för våran långpromenad. Supermysigt ju att ses och prata om allt som varit sedan sist. Julfirande och julklappar med mera. Efter promenaden möttes jag och Rickard upp för ett träningspass på gymmet. Jag tänkte att jag skulle springa tre kilometer tempoträning men efter åtta kilometer promenad ville inte mina ben vara med på det tåget. Alls över huvudet taget. Jag satte mig i roddmaskinen medan Rickard sprang färdigt och så körde vi explosiv styrka. Återhämtningen blev ett gäng godisbitar och så julbord hos farfar. Vi hade en väldans trevlig eftermiddag.
Ida fick en ny tiara av farfar då den hon fick i julklapp gick sönder. Den lånade jag ett tag. Det närmsta jag kommer en prinsesstiara, haha.
Kvällen spenderades i sporthallen tillsammans med mina fina kollegor och deras barn. Vi var 19 stycken som delade på fyra banor. Det var impulsivt bestämt så det var roligt att så många kunde vara med. Vi hade så roligt och jag lyckades göra två strikes. Händer typ aldrig. Blev helt till mig i trasorna. 🙂
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Är jag på dåligt humör brukar musik och promenad göra susen:)

 2. avatar

  Vad kul att ni blev så många till bowlingen. Brukar vara svårt att få till det annars.

  1. avatar

   Ja det brukar ju vara det så jag är glad att vi kunde få ihop det.

 3. avatar

  Låter som en urmysig dag och kväll ❤
  Så fin du var i tiara, du passar som prinsessa ❤

  1. avatar

   Det var riktigt mysigt! Glad att jag hann med så mycket. 🙂

 4. avatar

  Bästa återhämtningen med godisbitar och god mat. Bowling är riktigt roligt. PÅ ett av mina gamla jobb var jag regerande mästare 3 år i rad på bowling….

 5. avatar

  Va myssigt att få träffa son vän o prata om allt ❤️

 6. avatar

  Så härligt det är att ta en långpromenad med en god vän!! Frisk luft, motion och ett trevligt samtal är en perfekt kombo. Så kul med bowling! Det var länge sedan jag bowlade nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: