Jag tycker att det är så roligt att jag får så många engagerade kommentarer på mina inlägg. Men så kommer det de där kommentarerna som jag bara blir så trött på. Kommentarer som så tydligt visar att man inte läst inlägget utan bara vill lämna sin länk. Antingen så är det länkar till tävlingar i sin blogg eller typen ”ha en bra dag”. Vissa av mina inlägg kan vara lite svåra att kommentera men tycker ändå att man får anstränga sig lite. Jag tycker inte alltid att det är lätt heller men då får jag klura lite. Eftersom jag själv vill ha kommentarer som rör inlägget så är det det minsta jag kan göra för att ge tillbaka till de som tar sig tiden att skriva engagerat hos mig.
Men nog med det tråkiga. Det är fredag och jag har fortfarande två dagar ledigt framför mig. Jag njuter av den vetskapen att jag har två dagar till utan jobb. Jag behövde den här ledigheten. Det är så värdefullt. Vissa dagar är helt crazy på jobbet så det är skönt med en andningspaus.
Jag och Sofia sågs på förmiddagen för vår härliga långpromenad. Det var någon minusgrad och det var alldeles jättehärligt att ses och snacka under vår nio kilometer långa promenad. Efter promenaden hämtade Rickard mig och vi drog till Rusta för att köpa någon julig gardin till vardagsrummet. Jag såg även en matta som jag så gärna skulle vilja köpa till vardagsrummet. Den vi har har definitivt sett sina bättre dagar. Ska fundera lite till och mäta och se om den passar. Kanske att jag hittar någon som jag hellre vill ha på något annat ställe.
Ikväll drog jag och Rickard till gymmet för att delta på Sofias härliga spinningpass. Ikväll körde vi 20*1minut och så en minut vila mellan varje. Tanken var att köra första trettio sekunderna av intervallen en bit under max och sedan maxa på andra halvan. Jag tycker fortfarande att det är svårt att hitta rätt balans. Jag blir trött under passet men det känns ändå som att jag har lite mer att ge. Men det ger sig väl när jag blir mer van.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kommentarer tycker jag också är kul. Faktiskt har jag lärt känna flera personer via min blogg och några har jag tom träffat "på riktigt". Det är jättekul att man kan få sån kontakt!
  Appropå ingenting tycker jag att det är jättebra att du lägger ut era spinningintervaller. Jag är själv spininstruktör och har ibland svårt att hita på nya grejer så jag är tacksam för all inspiration.

 2. avatar

  Skönt med ledighet! Jag har också varit i behov av det, ibland blir det för mycket i huvudet liksom.

 3. avatar

  Ja sådant är jättetråkigt då det inte egnageras i kommentarer då det besöks, man ska ju ge och ta det är ju en ganska självklar regel.

  1. avatar

   Ja det är verkligen trist. Jag kanske är lite taskig men kommentarer som visar att man inte läst inlägget raderar jag.

 4. avatar

  Det där med ”länk- tourettes” är egentligen ganska intressant. Granskar man det från ett SEO-perspektiv så ger det inte något som helst mervärde att sprida sin länk i kommentarsfält. Just eftersom att länkarna där i regel är nofollow och inte påverkar sökresultatet eller liknande. Möjligen kan någon enstaka person som läser kommentaren klicka vidare. Men en oengagerande kommentar lär nog inte locka till speciellt många klick heller för den delen. Helt enkelt, vill man dra klick gäller det att fånga den som läser kommentarerna med en intressant kommentar som ger ett mervärde och får personen att klicka vidare.

  1. avatar

   Jag håller med! Jag blir mycket mer lockad att klicka in på en en blogg om personen lämnat en intressant och tänkvärd kommentar än om det bara är något som inte rör inlägget.

 5. avatar

  Låter härligt med två dagar ledighet, passa på och njut och hoppas att du känner dig utvilad och har ny energi på måndag 🙂 Håller med att det är lite tråkigt när man får kommentarer om som inte har något med ens inlägg att göra 🙂

  1. avatar

   Jag njuter för fulla drag! Så skönt att vara ledig. 🙂

 6. avatar

  Hej
  När jag började blogga skrev jag ofts korta oengagerande kommentarer, men ju seriösare jag själv känner att jag vill vara desto viktigare är det att läsa och lämna engagerade kommentarer. Jag vill ju själv ha respons på mina inlägg. Då kan jag inte vara sämre själv.
  Spinning körde jag för många år sen nu, innan ryggen börjsde jäklas och nu är jag rullstolsburen. Även om jag hade kommit upp på cykeln så blir sadeln fel för mina höfter. Provade en typ av ståstol som liknade en cykelsadel men fick värsts värken av den. Minns iaf hur kul det var på passen. Härlig bild på er

  1. avatar

   Jag har också skrivit oengagerade kommentarer men har verkligen bättrat mig. Jag har även varit dålig på att svara på kommentarerna men det gör jag inte längre.
   Kul att du också tränat spinning men trist att du inte kan göra det längre.

 7. avatar

  Har varit en sån typ som kunde skriva nått oengagerat men har ett bra tag nu ändrat mig. Eftersom jag själv vill ha engagerade kommentarer, kan jag inte vara sämre själv.
  Låter som ett bra träningspass men jobbigt. När min rygg var bättre körde jag ett spinningpass i veckan. Mitt mål Sen cyklade jag hem i hyfsad uppförsbacke.

 8. avatar

  Håller verkligen med dig om kommentarer som ibland är tokigare än tokigast. Men jag rokar inte skriva tillbaka till den token för det tar så mkt energi. Mest pinsamt för dem när jag avslöjar att de inte läst inlägget.
  Skönt att gå en promis med en vän. Jag hade behövt en promis idag för mig blev det mest en massa steg när jag var i stan.

 9. avatar

  Jag håller helt med dig, jag skriver en del om min fästman som gått bort och har flera gånger fått kommentarer från folk som bara sett bilden och skrivit "förstår att du saknar din vän" eller liknande. Blir lika jäkla arg varje gång hahah

  1. avatar

   Jag förstår att du blir arg över det. Tror inte att de menar något illa men det blir ändå okänsligt av dem att skriva så.

 10. avatar

  Så himla härligt med en långpromenad. Jag älskar att promenera när det är kallt ute. Tråkigt med kommentarerna 😕

  1. avatar

   Ja det är tråkigt. Men jag får ju mest fina kommentarer så ska väl inte klaga egentligen.

 11. avatar

  Tycker det kan vara lite svårt det där. Ibland är det inte helt lätt med kommentarerna, och hur tolkar motparten det, Skönt med ett spinningpass, och få bli riktigt trött i kroppen.

  1. avatar

   Ja det är svårt med kommentarerna. Jag tycker dock att det är mycket lättare att skriva engagerade kommentarer än att skriva svar. Tycker mycket blir samma sak.

 12. avatar

  Håller med! Man blir så trött på alla ytliga kommentarer som bara vill göra reklam för sig.. Fine att man vill göra det men det är större chans att folk klickar på länken och lämnar en kommentar tillbaka om man får en engagerad själv!
  Så härlig och lång promenad! Gick såna promenader i höstas men nu har det blivit dåligt med såna..
  Ha en härlig och mysig ledig helg nu <3

 13. avatar

  Håller fullständigt med dig om att det är tråkigt att folk bara lämnar nått litet bara för att liksom. Då kan man fundera om läsaren har läst det man har skrivit. Tycker att man kan tänka till lite granna om man ska kommentera, om det senaste inlägget inte fungerar att kommentera så kan man ta nästa inlägg.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: