Första advent idag! Kan inte riktigt ta in och fatta att det bara är 29 dagar kvar på det här året. Ett år som verkligen bjudit på allt möjligt. Nya erfarenheter och minnen som jag kommer bära med mig i mitt hjärta.
Jag jobbar en delad tur idag men innan jag åker till jobbet tänkte jag berätta lite om min helg. Den började med julklappsshoppingen i fredags och på kvällen åkte vi hela familjen och tittade på Sune VS Sune på bio. Det var en riktigt rolig film som jag varmt kan rekommendera. Filmen bjöd på många skratt och jag åkte hem med en härlig känsla.

Igår jobbade jag en kort tur och när jag kom hem ville Ida spela spel. Hon vill spela något nästan varje dag. Kul ju!
Därefter ställde jag mig på löpbandet för att riva av mitt absoluta hatpass, tempoträning. Jag sprang 3 kilometer på 15 minuter så jag ska vara nöjd med att jag inte bröt av.
När jag sprungit klart så ställde jag mig och lagade julbord medan Rickard sprang en runda. När han var klar med sitt pass hjälptes vi åt med det sista.
Mums! Det blev massor kvar, så svårt att beräka så ska nog ta mig ett par ägghalvor till frukost. Efter maten ville Ida titta på otecknade Djungelboken så det gjorde vi. En mysig helg!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken mysig helg, och julmat är ju aldrig fel. Starkt jobbat på löpbandet också, är alltid impad av folk som orkar springa.. 😛

 2. avatar

  Välkommen att gå med i vår grupp länka med kärlek också =D

  1. avatar

   Tack för tipset. Gick med där också. 🙂

 3. avatar

  Tänk att det redan är första advent. Det går bra bara för snabbt allt. Så god maten ser ut 😍

 4. avatar

  Mysigt åh älskar julmat ❤️

 5. avatar

  Men du så gott det där ser ut :D. Helt ljuvligt, är så galet sugen på julmat. Förstår inte heller att vi snart lämnar 2018.

  1. avatar

   Det var underbart gott. Åh vad jag blev sugen på en skinkmacka nu. Måste nog ta mig en.

 6. avatar

  Vilken fin lördag ni har haft. Mysig vild med adventsljusen.

  1. avatar

   Det var en väldans fin dag. Tack! 🙂

 7. avatar

  Det är det bästa med julmat. Det blir alltid en massa kvar så man kan äta det om och om igen 😀

  1. avatar

   Ja, och så tröttnar jag inte heller. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: