Du som är ny här på min blogg kanske tänker ”vad är det här för träningsgalen person jag hamnat hos”. Men tro mig, jag är mer än bara träning. Däremot så är träning ett stort inresse och väldigt viktigt för mig.
Igår hade vi planeringsdag med jobbet. Vi fick sitta i våra arbetslag och jobba med olika områden. Jag tycker det är bra att sitta ner så här och prata. Det är sällan vi har möjlighet att sitta och prata med alla samtidigt. Det blev en givande eftermiddag.
Efter jobbet duschade jag och hängde med kollegorna hem till M som bor i närheten av jobbet. Jag fick hjälp att platta mitt hår och nu har jag en grej till som jag önskar mig. En plattång. 🙂

Vi möttes upp på Grekiskt och gott här i Linköping för att äta en grekisk buffé.
En underbart god grekisk sallad.
Och huvudrätten ska vi inte tala om. Så galet gott! Det enda minuset är att de inte hade glutenfritt bröd. Ja och sen tycker jag att lokalen är lite trång.
Tyvärr blev kvällen lite kort för mig då jag fick väldigt ont i magen. Jag hade lite ont hela dagen men på kvällen gick det inte längre.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så kul att gå med kollegorna ut och öra. Bra att sitta sådär i grupp och prata, det är bra sätt att reflektera

 2. avatar

  Vad kul att ni fick en bra planeringsdag och trevlig middag, typiskt med magont bara!

  1. avatar

   Ja det var verkligen tråkigt att det blev så. Men jag har en plan som jag hoppas ska hjälpa mig.

 3. avatar

  Vad tråkigt att du var tvungen att gå hem tidigare, jag hoppas att du kryar på dig! Annars lät det som en väldigt trevlig och givande kväll 🙂

  1. avatar

   Det var verkligen trevligt så det var synd att magontet förstörde för mig.

 4. avatar

  Åh så gott med briska, föredrar dock den alkoholfria varianten 🙂 Det är bra med sådana där planeringsdagar ibland, en viktigt grej för jobbet =)

 5. avatar

  Så fin du är i plattat hår! 😀 Vad mysigt ni verkade ha det! <3

 6. avatar

  Trist att du fick ont i magen. Maten såg i alla fall riktigt god ut. Planeringsdagar är oftast både kul och givande.

  1. avatar

   Maten var underbar. Kanske drar dit Rickard någon dag framöver.

 7. avatar

  va mysigt 🙂
  Såklart att du är så mkt mer än bara träning, gillar din blogg då den är så varierande 😀
  Maten såg väldigt god ut

 8. avatar

  Haha klart du inte är träningsgalen men du älskar träning. Det har jag märkt. Jätteroligt för dig <3 Vilken middag alltså!!

  1. avatar

   Kanske att det kan smitta av sig lite på dig med. 😛 Skämt åsido. 🙂 Middagen var riktigt god. 🙂

 9. avatar

  Så trevligt att gå ut och äta! 😀 Maten ser så god ut! Jag är hungrig nu, så det vattnas i mungiporna! 😀 Så synd bara med din magvärk. Hoppas att den har gått över nu! <3

  1. avatar

   Tack för din kommentar. Jag har inte lika ont som igår men det har inte gått över helt. 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: