Oj, jag har visst inte uppdaterat bloggen sen i torsdags. Den här helgen har årets fortbildning gått av stapeln. Det skulle bland annat skrivas regelprov och springas löptest. Jag tänkte på det under tiden jag satt och lyssnade på instruktörerna att det är helt galet vad fort det går. Tycker liksom att det var nyss som jag var på förra årets utbildning.
I fredags började det snöa vilket sedan fortsatte hela natten så ett rejält snötäcke täcker nu Östergötland. Det är flera år sedan som vi hade så här mycket snö och jag som gillar vintern är såklart överlycklig. Det enda minuset är för min del trafikkaoset som blir. När jag skulle hämta mamma vid tåget (hon skulle vara barnvakt åt barnen) så hade en taxi kört i diket och jag slirade en stund på parkeringsplatsen. Till slut kom jag loss iallafall och kunde åka i sakta mak till stationen.
För min del blev det inget löptest det här helgen då jag åkt på någon lightvariant av influensa så hade förhöjd temp natten till igår. Med ipren och panodil under gårdagen bet jag ihop så att jag iallafall kunde sätta check på fortbildning och slippa gå om den senare.
Jag och två andra fick in fullpott på regelprovet. Tretton rätt är respekt!
Till kvällsmat fick vi grillbuffé. Alltså den där bea´n var så galet god! Jag vill också kunna laga så god bea. Det är något helt annat än pulverbean!
Lunchen var inte så tokig den heller! Ris, kyckling och bbq-sås. I år är det verkligen synd att klaga på fortbildningen. Tycker allt har varit så bra! Dock så är det synd att jag har löptestet framför mig men jag har det hellre framför mig av den här anledningen (sjuk) än att jag måste göra ett omtest. Nu hoppas jag på snabbt tillfrisknande från hostan som just nu är riktigt jobbig och irriterande. 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: