30 mars 2023

En iskall blåsig promenad

Jag och Sofia möttes i förmiddags för en promenad. Morgonen började så lovande med strålande sol men lagom till jag skulle åka mulnade det på. Det började snöa och blåsa riktigt kallt. I början frös jag men sen fick jag upp värmen. Det blev en härlig promenad trots kylan.
Två glada tjejer!
Haha, härlig bild.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En iskall blåsig promenad

    1. Vågar jag skriva det men jag är inte klar med vintern än. Jag njuter fortfarande av snön. 🙂 Jag är nog lite svältfödd på vinter efter alla år utan, haha. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: