27 mars 2023

Ett besök på Busfabriken

Idag har jag pluggat riktigt effektivt på förmiddagen. Jag satt två timmar och läste igenom nästan alla övningar. Vad gäller koreografin så kändes det som att jag hade bra koll på vad som är vad så just vad gäller övningarna så kommer jag fokusera mer på dem praktiskt än teoretiskt.
Eftermiddagen tillbringades på Busfabriken med barnen. Jag tänkte sitta och läsa lite och visst blev det några sidor lästa. Vet dock inte hur mycket som fastnade men all läsning är bra läsning känner jag. Det blev mer fokus på vad barnen gjorde. Biljardspel, lek på studsmattan och så glass i soffan (Ida).

Det fanns en gigantisk gymboll. Den vänstra lilla bollen är en normalstor boll. Den storlek jag brukar ha när jag tränar med boll. Jag kunde såklart inte låta bli att försöka lyfta upp bollen med benen och vad ska man säga. Det var tungt…

Jag passade på att mjuka upp kroppen lite samtidigt som jag läste.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett besök på Busfabriken

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: