Linda har skrivit ett bra inlägg. Hon har skapat ett kärlekståg. I sociala medier är det inte alltid så att kärleken flödar direkt. Tvärtom så får många bloggare och så vidare ta mycket negativt. Vad passar då inte bättre än att uppmärksamma varandra. Kila in till Linda och häng på du också. 🙂
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men åh kul att du är med!!!
    Svar: Tack Hanna. Listan presenteras imorgon. Den 14:e så lägger alla som är med upp listan med bloggaren på sina bloggar också. Mera bloggkärlek åt folket!

  2. avatar

    Så roligt det ska bli att se listan på bloggar den 14 februari!😄

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: