Jag mår inte sådär jättemycket bättre idag, i morse visade tempen på 38 grader. Jag har trots det försökt att läsa lite och observerat en klass på datorn. Det är ju inte så avancerat. Min pilatesklass med Linnea ikväll var jag tvungen att ställa in. Det är inte rätt läge att åka och träna pilates även om jag vill. Jag är som mest sugen på att träna när jag verkligen inte ska. Konstigt det där….. 
Igår hade Rickard jobbat natt så jag var tvungen att gå och hämta Ida på skolan. Det var helt fantastiskt vinterväder och det var så tråkigt att inte kunna utnyttja det. Tänk att ha kunnat åka pulka och susa nerför backen. Förhoppningsvis blir det fler fina dagar innan vintern försvinner.
Bländad av snön så lånade Idas solglasögon. De döljer mina trötta, alltså verkligen trötta ögon. De är som små springor bara…

”Jag tycker inte om snö” hävdade Ida bestämt men gick och lekte i snön och stannade till och med ute i trädgården en stund. Det har inte hänt någon gång nu under vintern.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  krya på dig

  1. avatar

   Tack! 🙂

 2. avatar

  så söt unge

 3. avatar

  Krya på dig! ☺️ Så fina bilder

  1. avatar

   Tack! 🙂

 4. avatar

  Låter riktigt tufft :/ Hopas verkligen du kryar på dig snart! <3

  1. avatar

   Tack snälla! 🙂

 5. avatar

  Hehe förstår henne, var aldrig något fan av snö som barn ;).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: