31 mars 2023

Kall morgonpromenad

Det var verkligen iskallt imorse när jag tog min promenad till jobbet i morse. Men det var friskt och jag blev både pigg och glad. Jag stannade ofta för att ta bilder och kom fram till jobbet på bästa humöret. På jobbet idag har vi haft lunch för de boende och deras anhöriga. Det blev mycket bärande av möbler och fix och pill.
Jag har varit hemma ungefär en timme och har förberett kvällens pilatesklass. En liten skara om sex personer + jag blir vi. Jag ser fram mot det!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kall morgonpromenad

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: